Specialisering

Min store faglige interesse og brændpunkt er digitale systemer. Herunder er jeg stærkt drevet af service, både i sammenhæng med design af en service, med fokus på forretning og strategi, samt service i det omfang, hvor det drejer sig om support og at hjælpe andre i deres brug af digitale systemer.

De seneste år har jeg koncentreret mig om at optimere service inden for digitale systemer, som er den perfekte kombination for mig. Optimering kan dreje sig om mindre ændringer af struktur og indhold, der giver en øget brugervenlighed, eller mere omfattende processer, så som redesign af et helt digitalt system.

Med min baggrund inden for e-business og i arbejdet med digitale systemer, service og optimering, er værdi blevet det vigtigste nøgleord og store drivkraft i min specialisering .

Mine ambitioner er altid at afprøve og forstå, hvordan værdi skabes for bruger/forbruger, som i sidste ende medfører værdi for udbyder/virksomhed omkring en service.

Service design har vist sig at være en spændende og effektiv tilgang til arbejdet med værdiskabelse gennem design. Både som et værktøj til at skabe overordnet overblik og strategi for markedsføring på flere kanaler/platforme, samt til at arbejde ned i mindste detalje med et specifikt design af hjemmeside eller en digital service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>