Viden og…værsgo’!

forside til blogSå står jeg ‘pludselig’ på den anden side af specialeaflevering og -forsvar. Det har fyldt så længe og jeg har virkelig nydt arbejdet med videndeling og selve specialeprocessen, at det nu er helt mærkeligt at det er afsluttet.

Jeg har lagt meget arbejde i det, mange tanketimer, skrivetimer…masser af teori, ord og viden er kommet i spil og det synes jeg er vigtigt at give videre, og jeg vil derfor rigtig gerne dele specialet med dig.

Nedenfor er præsenteret et udsnit af de forskellige kapitler, så du kan få en idé om, hvordan jeg har arbejdet med design gennem specialet. Er du interesseret i at læse hele specialet finder du det her

kapitler-1 kapitler-2 kapitler-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>