Søndags blueprint

Søndagen på kontoret er fløjet afsted! Jeg har været godt fordybet i udvikling af service blueprint. Først på tavle, så tegning og så In-design. Hold op en proces, men den var også nødvendig, da service konceptet, stadig var en del flyvsk og abstrakt, da jeg startede arbejdet i dag.

Udfordringen har været at det er en ny service, som jeg arbejder på og ikke en eksisterende. Så samtidig med at udtænke, hvordan selve blueprintet skulle udformes, skulle jeg også tænke i konceptet.

tavle servicedesignserviceblueprint

Nu er det så nedprintet og det er en hel lettelse, efter at have varmet op til det den sidste uges tid. Nu håber jeg bare at have forhindret alt for mange rettelser, nu hvor jeg har arbejdet på det  i så mange udgaver… I hvert fald er det nu videre til arbejdet med Concept map og opsummering på bruger workshop.

Se det færdige service blueprint

En tanke om "Søndags blueprint"

Der er lukket for kommentarer.