Og så sad jeg fast…

Heldigvis kom service designeren Jeppe mig til undsætning!

jeppe service design

Efter flere dage med kig på en masse data og udregning af de vigtigste pointer, som så skulle være grobund for næste stadie i designprocessen, sad jeg bare fast!
Jeg oplevede virkelig, hvordan man i designproces har brug for at spare med andre. Idéer havde jeg masser af, men jeg syntes ikke at det gav nogen mening eller sammenhæng, og havde derfor svært ved at rykke videre.

Så fik jeg fat i den handlekraftige designer Jeppe, og et par timer i hans selskab og snak om bl.a. service blueprint, tidslinjer, motivation og interessenter, blev jeg klogere på, hvordan jeg skulle komme videre og blev bekræftet i, at der var masser af sammenhæng i service konceptet.

Da Jeppe og jeg mest koncentrerede os om snak, kaffe og tavletegning, er der her i stedet et billede af, hvad den anden dags post-it session bar med sig.

tavle

proces