Dagen i dag

Én af de dage, hvor det hele bare roder med interessante muligheder og læsning. Mens jeg undersøger til specialet, bliver jeg drevet rundt fra det ene spændende til det andet.

Første stunt var afprøvning at app’en fra ‘prezi’, ‘Nutshell Camera’, som kombinerer foto, video og grafik. Sjovt værktøj og lækkert simpelt at bruge… Se præsentationsvideoen her
Og mit første forsøg her. Sværere end jeg troede, så der er noget at eksperimentere med og øve sig på.

Og så er jeg på det seneste blevet opmærksom på det ret interessante koncept og netværk Meetup, som gør det muligt at finde grupper og events indenfor specifikke interesseområder. Her fandt jeg blandt andet Design Thinking Copenhagen gruppen, som jo byder på noget af det, som jeg synes er spændende, og til mit held afholder et relevant event i nabolaget i næste uge!

Videre til spontant køb af bog, hov, men forhåbentlig relevant!

social design

Til slut fandt jeg heldigvis noget af det lidt mere tunge, fra McDermott, som stiller skarpt på de udfordringer, der ligger i videndeling (knowledge management) gennem IT-systemer.

Der er alt for meget, jeg kan tage mig til….Hvor bliver tiden af!?